NL   EN   FR   CH  


Voedingsindustrie

Advies

  • Begeleiding doorlichting
  • Begeleiding HACCP team
  • Begeleiding opstart handboek
  • Boordtabel
  • BRC
  • Competentieanalyse
  • Diversiteitsmanagement
  • Documenten
  • Food Quality System
  • HACCP
  • IFS
  • Instructies
  • Interne audit
  • ISO 22000
  • Klachtenbehandeling
  • Klanten, personeelstevredenheid
  • Kwaliteitssysteem
  • Missie, visie
  • Opleidingsplannen
  • Organisatiestructuur
  • Personeelsdoorlichting
  • Procedures
  • Strategisch diagram
  • Strategische audit
  • Teambuilding
  • Tevredenheidsonderzoek

Opleiding

  • Basishygiëne
  • BSC start
  • Cultuur "Hofstede"
  • HACCP handboek
  • HACCP procedures
  • Hoe strategisch analyseren ?
  • Intern auditor
  • Opleiding EFQM
  • Opleiding intern auditor
  • Opleiding KMS
  • Procedures
  • Risicoanalyse

Product

  • HACCP auditlijst
  • Quickscan EFQM
  • Uurrooster programma



    terug